Sogir

Min framtid är ett totalt mysterium at this point
Den senaste veckan har fått min stressnivå att skjuta i taket, och nu har jag ÄNTLIGEN SOMMARLOV!... Eller?!

Den sista veckan i skolan, yrkeshögskolan PlaygroundSquad, har gått ut på att förbereda klassen på den kommande LIA'n, aka praktiken ute på spelföretag. Detta är en process som vi kommer att behöva starta redan nu. För konkuransen på datorspelsbranshen är brutalt stor under den här tiden på året, eftersom att AAAAALLA spelutveckarskolor går ut i praktik samtidigt. Så den här veckan har jag slipat som en idiot på min hemsida, som förövrigt inte är klar ännu. Idag, idag, idag fick jag äntligen gå på "lov" och påbörja mitt portfolio och sökande. Jag blev även belönad med en glass efter min sista dag som första års student av lärarna. Tack tack. Jag är nu mera officiellt 3D-art sempi. Eller ja, i augusti i alla fall. 

Så efter denna vecka av total stress och absolut panik inför framtiden så tänkte jag belöna mig själv med en lite trip till min pappa... Som jag skall hjälpa att flytta. Vilket kommer att bli tungt. Men samtidigt skönt att komma bort från den mentala pressen och stressen. Allt i sin tid, och på måndag eller tisdag, så börjar det. Sökandet efter praktik. Vart kommer jag att hamna? Stunlock? Nej? Okej? How about DICE? Jag var inte tillräckligt bra? Jaja. 
 
Det finns sååååå många företag jag kan ansöka till och som jag KOMMER att ansöka till, för tro mig, jag tänker fan inte ge upp. 
 
Men just nu skall jag fokusera på att packa min väska och lyssna på folks storytimes på youtube, för jag har inget liv, och sen går tåget till Norberg.