Sogir

Konstiga vardagsbeteenden
De senaste veckorna har varit totalt kaos. Inte nödvändigtvis dåligt kaos! Men mycket har hänt. Jag sitter äntligen här hemma i min skeva datorstol (alltså skev som fan, vad har ens hänt?) i 30 grader och kan pusta ut. Jag har hunnit träffa min familj, varit på möhippa och bröllop och åkt siljan runt, varit i Falu gruva samt haft en vän över i nästan en vecka.
 
PUH, jag orkar inte ens beskriva allting. Istället tänkte jag babbla lite om konstiga hemmabeteenden.
 
Jag dricker kaffe... Alltså mycket kaffe. Litervis med kaffe. Jag självmedicinerar min ADHD med koffein istället för att få alla bieffekter av concerta, ritalin osv i all apoteksoändlighet. Jag dricker knappt alkohol, but lord knows i like me a little buzz from time to time. Men nej, kaffe är mitt elexir of choise. Jag har typ 20 olika sorters koppar för olika tillfällen eller statements, för att jag, som sagt, dyrkar kaffe. Så när jag väl har min kopp i handen, då följer den med överallt. Även in i duschen. 
 
Vad mer följer med in i duschen? Dr. Phil. Nej, inte den riktiga dr. Phil, då skulle nog min sambo bli lite fundersam. 
Jag tittar alltid alltid alltid på reality klipp på youtube i duschen och dricker kaffe. Det är hela anledningen till att jag ens rakar benen! För att få stanna kvar längre i badrummet för på Dr. Phil har någons ex stalkat henne, hon har en ny pojkvän och dom har bråkat och nu är en tredje person med barn, och en fjärde person sitter därför i rullstol. Annars hade jag fortfarande haft vinterpälsen kvar på benen. 
 
När jag är klar med allt detta så tar jag med mig telefonen, med Dr. Phil i full gång in i vardagsrummet med håret i en turban och sätter mig som ett lik på soffan och kollar klart på episoden... Och glömmer kaffekoppen. Varje. Gång. 
 
Detta är bara ETT exempel på konstiga hemmabeteenden jag har, och jag skulle kunna lista massvis med flera. Men jag tänker spara dom till ett annat inlägg. Istället tänker jag lägg upp min senaste skapelse, och inte skriva så mycket om den. 

Allt jag har att säga om den är: Demon moose is loose!