Sogir

Min framtid är ett totalt mysterium at this point
Den senaste veckan har fått min stressnivå att skjuta i taket, och nu har jag ÄNTLIGEN SOMMARLOV!... Eller?!

Den sista veckan i skolan, yrkeshögskolan PlaygroundSquad, har gått ut på att förbereda klassen på den kommande LIA'n, aka praktiken ute på spelföretag. Detta är en process som vi kommer att behöva starta redan nu. För konkuransen på datorspelsbranshen är brutalt stor under den här tiden på året, eftersom att AAAAALLA spelutveckarskolor går ut i praktik samtidigt. Så den här veckan har jag slipat som en idiot på min hemsida, som förövrigt inte är klar ännu. Idag, idag, idag fick jag äntligen gå på "lov" och påbörja mitt portfolio och sökande. Jag blev även belönad med en glass efter min sista dag som första års student av lärarna. Tack tack. Jag är nu mera officiellt 3D-art sempi. Eller ja, i augusti i alla fall. 

Så efter denna vecka av total stress och absolut panik inför framtiden så tänkte jag belöna mig själv med en lite trip till min pappa... Som jag skall hjälpa att flytta. Vilket kommer att bli tungt. Men samtidigt skönt att komma bort från den mentala pressen och stressen. Allt i sin tid, och på måndag eller tisdag, så börjar det. Sökandet efter praktik. Vart kommer jag att hamna? Stunlock? Nej? Okej? How about DICE? Jag var inte tillräckligt bra? Jaja. 
 
Det finns sååååå många företag jag kan ansöka till och som jag KOMMER att ansöka till, för tro mig, jag tänker fan inte ge upp. 
 
Men just nu skall jag fokusera på att packa min väska och lyssna på folks storytimes på youtube, för jag har inget liv, och sen går tåget till Norberg. 
Nu är jag äntligen igång
Hela läsåret har jag sparat pengar, levt som en loppa, inte ens kunnat köpa nya strumpor, allt för just detta. Min och Pontus portfoliosommar.
 
Jag kan äntligen börja pilla, klistra och klippa utan att känna att jag måste hinna med en massa annat. Tänk själv, 3 månaders konstant portfolioarbete utan stopp. Eller nja, där ljög jag lite granna, nästintill! 
 
Vissa planerar festivaler, glass och strand. Vi? Så många datortimmar som möjligt. 
 
Eftersom att jag inte har någon inspiration till någonting så gjorde jag det jag brukar, jag tog någonting gammalt och dött (and aint that the truth om kan ser till mina tidigare skapelser). Om in är intresserade av vad jag menar så kan ni alltid ta en kik på min artstation. It says it all.    (   https://www.artstation.com/sogir    )

Här skall ni få se vad jag hittade på i helgen:

 
Gult är inte alls fult.. Eller kanske ibland
Idag hade jag tänkt att jag skulle göra någonting roligt för bloggen och bestämde mig först för att fota allt gult jag såg idag. Varför? Jag har absolut ingen aning, jag tror mest att jag ville lägga ut lite snygga bilder. Eftersom att gult är en av mina favoritfärger, och för att jag spenderade alldeles för många timmar på pinterest igårkväll som vanligt, så blev mina förväntningar... Aningen höga. Men ibland kan det ju vara kul att boosta sitt flöde med lite snitsiga bilder (säger folk snitsiga nu för tiden eller är jag en fosil?). Jag tänkte att jag skulle gå in som full-on proffsfotograf och ba spotta ur mig bilder som får folk att tänka "wooooooow va hon där Sofie kan fånga ett moment! Vilken stil, vilken vinkel, vilken talang, en sån KONSTNÄRSSJÄL!" Detta var min ambition, och jag måste säga, ibland kan jag vara lite av en... drömmare. 


Så här har ni lite förväntningar VS verkligheten!


Förväntningar:

 
 
 
 
 Verkligheten:


 
                                                                     Nailed it